>

Toimitusehdot ja takuu

Toimitusehdot

Ajoneuvon on oltava optimointiin tullessaan teknisesti ehjä. Ilmanpuhdistimen tulee olla puhdas. Mahdolliset tiedossa olevat viat tulee korjata tai ilmoittaa etukäteen ennen optimointia. Mikäli ajoneuvoa on muutettu alkuperäisestä, se tulee ilmoittaa ennen ohjelmointia. Näin varmistetaan onnistunut optimointi.

Optimointityön tilaaja vastaa itse ajoneuvon muutoksen vaatimista ilmoituksista ja mahdollisesta muutoskatsastuksesta. Pyydettäessä toimitamme tehomuutoksesta todistuksen, jonka voi esittää katsastusviranomaisille. Todistuksen saatavuus tulee tarkistaa erikseen jokaiselle ajoneuvotyypille, sillä osa ohjelmistamme on tarkoitettu vain moottoriurheilu-käyttöön. Uusien autojen huoltoa ja takuuta koskevat ajoneuvokohtaiset erityisehdot tulee selvittää ajoneuvon myyjäliikkeestä. Käytettäessä ajoneuvoa muuhun kuin kilpailutoimintaan tulee työn tilaajan selvittää muutoskatsastustarve katsastusviranomaiselta. Tuotteen hinta ei sisällä tästä mahdollisesti aiheutuvia kustannuksia. Ajoneuvo läpäisee muutostyön jälkeenkin voimassa olevat pakokaasutestit. Erillistilauksena 200 EUR hintaan on myös mahdollista saada TUV-todistus (Saksan katsastusviranomaisten tyyppihyväsyntä) uusille moottorin tehoarvoille muutoskatsastusta varten.

Tyytyväisyystakuu

Myönnämme optimoinnillemme tyytyväisyystakuun: mikäli asiakas ilmoittaa 14 vuorokauden sisällä havainneensa ohjelmointiin liittyen jotain epätavallista, moottorin toimitaan liittyvää häiriötä eikä ajoneuvon uudelleenohjelmoinnillakaan päästä asiakasta tyydyttävään toimivaan lopputulokseen, palautetaan ajoneuvoon takaisin siinä aiemmin paikallaan ollut alkuperäinen ohjelma. Tällöin asiakkaalle palautetaan hänen optimoinnista maksamansa hinta täysimääräisenä. Emme palauta mahdollisia ajoneuvon siirtelystä aiheutuneita ylimääräisiä kuluja. Ajoneuvon huoltopistokkeeseen tai ohjainlaitteeseen asentamamme sinetin murtaminen 14 vuorokauden tyytyväisyysajan kuluessa aiheuttaa tämän takuun raukeamisen välittömästi. Tyytyväisyytakuu ei koske ajoneuvossa vialliseksi havaittujen tai rikkinäisiksi epäiltyjen sensorien aiheuttamia toimintahäiriöitä. Näitä ovat muun muassa ilmamäärämittari, ahtopaineanturi, turbon hukkaporttia ohjaava magneettiventtiili. Näiden osien rikkinäisyys tai vajaatoiminta aiheuttaa tehonlisäyksen pienenemistä, jolloin luvatut lukemat eivät toteudu ohjelmoinnista ja ohjelmantoimittajistamme riippumattomista syistä. Joissakin ajoneuvoissa on myös tarpeen tehdä manuaalisia säätötoimenpiteitä ahtopaineiden saamiseksi halutunlaisiksi. Nämä toimenpiteet eivät automaattisesti kuulu varsinaisen ohjelmoinnin piiriin, vaan jälleenmyyjämme ohjaavat asiakasta joko suorittamaan toimenpiteen itse, tai ohjaavat asiakasta mahdollisen tekijän suuntaan.

Takuu

Annamme täyden toimivuustakuun ja kahden vuoden asennustakuun vaihtamillemme muistipiireille ja ohjelmille.

Takuu ei koske virheellisestä asennuksesta tai vääränlaisesta käytöstä aiheutunutta vikaa. Takuu ei koske ajoneuvon sähköjärjestelmään tullutta vikaa tai muuta kolmannen tekijän aiheuttamaa, muistipiirin tai ohjainlaitteen rikkoontumista tai toimintahäiriötä. Takuu ei koske moottoriurheilukäyttöä tai siihen rinnastettavaa raskasta käyttöä ääriolosuhteissa.

Ohjainlaitteelle huollon yhteydessä suoritettava ohjelmapäivitys voi pyyhkiä optimointiohjelmamme pois käytöstä tai aiheuttaa sen toimintahäiriön. Asiakas on velvollinen tiedustelemaan asiasta ennen toimenpidettä. Takuu ei koske huoltopäivityksestä aiheutunutta vikaa tai huollossa pyyhkiytynyttä optimointiohjelmaa. Mikäli asiakas haluaa pyyhkiytyneen tilalle uuden optimointiohjelman, ja uusi ohjelmapäivitys versionsa vuoksi vaatii myös uuden optimointiohjelman, on kyseessä uudelleenohjelmointi eli erillinen ohjelmointi uusine ohjelmineen. Mikäli huoltopäivityksen jälkeen ajoneuvossa esiintyy toimintahäiriö, on vianetsinnässä käytettävä antamiamme ohjeita. Ohjainlaitteen avaaminen aiheuttaa VoimaaCom-takuun raukeamisen. Takuu rajoittuu moottorin ohjainlaitteeseen edellä mainittujen ehtojen mukaisesti. Takuun korvausvastuu koskee moottorin ohjainlaitetta ja sen vaihtotyöstä ja päivityksestä aiheutuneita kustannuksia. Välilliset kustannukset eivät kuulu takuun piiriin. Viallisen ohjainlaitteen korjaamiseen tai uusimiseen tulee olla mahdollisuus kohtuullisessa ajassa. Käytettäessä merkkihuoltoa tulee ohjelmoinnin suorittaneen VoimaaCom-jälleenmyyjän toimia työn tilaajana.

Moottori ja voimansiirto

VoimaaCom-jälleenmyyjät myyvät tarvittaessa lisämaksua vastaan uuteen tai uudehkoon ajoneuvoon voimansiirrolle ja moottorille takuun. Takuun kestoaika ja hinta määräytyvät ajoneuvon iän ja mallin mukaan. Jälleenmyyjäsi informoi takuuehdoista tarkemmin.

Yleiset ehdot

Valmistaja antaa tuotteillemme tehdastakuun. Jälleenmyyjillämme on tuotevastuuvakuutus tekemilleen ohjelmoinneille.

Maksuehdot (ei koske verkkomaksua)

  • Huomautusaika: 14 vrk
  • Yksityiset: käteinen työtä vastaanotettaessa, pankkikortin käypäisyys varmistettava työtä tilattaessa.
  • Yritykset: samoin kuin yksityisillä, laskutusasiakkailla 7 pv netto + laskutuslisä 6 €
  • Viivästyskorko: 9,5 %
  • Toimitusaika: ajanvaraus optimointiin etukäteen joko puhelimella tai sähköpostitse
  • Perumatta jätetyistä ajanvarauksista veloitamme 100 €