> VoimaaCom yrityksenä

VoimaaCom yrityksenä

Osaamisemme perustuu vuosien kokemukseen

VoimaaCom yhtiö on perustettu vuoden 2006 alussa. Nykyisen verkostomme perusta on kuitenkin luotu Saksassa jo 1990-luvun puolenvälissä. Toimitimme ensimmäiset ajoneuvojen lisäyksiköt asiakkaillemme vuonna 1999. Varsinaisen ajoneuvojen optimoinnin aloitimme vuonna 2004.

Päätoimialanamme ovat yksilölliset, asiakkaan ajotavan ja käyttötarpeen mukaan räätälöidyt ajoneuvojen moottorien ohjainyksiköiden uudelleenohjelmoinnit henkilö- ja pakettiautoihin, raskaan liikenteen ajoneuvoihin, traktoreihin sekä muihin työkoneisiin.

Yli 50 myyntipistettä ympäri maailmaa

Tänä päivänä toimintamme on hyvin kansainvälistä. Meillä on yli 50 jälleenmyyntipistettä Suomessa, , Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Belizessä, Guatemalassa, Kanadassa, USA:ssa ja Australiassa. Myymme myös henkilökohtaisia ohjelmointilaitteita Brasiliaan, ja Uuteen Seelantiin. Suomen ulkopuolella VoimaaCom-tuotteita ja -palveluja markkinoidaan Ekotuningin -nimellä.

Suomessa löydät meidät lähes jokaisesta suuremmassa kaupungista ja kunnasta. Useilla toimipisteistämme on myös kattava mobiililaitteisto, joten pystymme optimoimaan käytännössä missä tahansa, myös virallisen työajan ulkopuolella.

Meihin voi luottaa

Vuosina 2009-2016 VoimaaComille on myönnetty korkein AAA-luottoluokitus. Suomen Asiakastieto on rankannut meidät Suomen vahvimpiin vuosina 2010-2016.

Varsinainen ohjelmointityömme on aina puhtaasti suomalaista. Siitä merkkinä on Avainlippu-tunnus.

Miksi valita VoimaaCom!

  • Vuosien vankka kokemus
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Myös asiakkaan luona
  • 24 kk asennustyötakuu
  • 100% kotimainen
  • AAA-luottoluokitus